DAVIDOV POTEZ SVE ZAČUDIO: Od Ane ni traga ni glasa 2 meseca, a evo šta je njen muž uradio, da ne poverujete (FOTO)
Ana Knežević, Foto: Društvene mreže

šta se dešava?

DAVIDOV POTEZ SVE ZAČUDIO: Od Ane ni traga ni glasa 2 meseca, a evo šta je njen muž uradio, da ne poverujete (FOTO)

Sa tržišta povučene tri nekretnine na Floridi

Objavljeno:

O Ani Knežević nema ni traga ni glasa već više od dva meseca, a njen muž David povukao je sa tržišta tri vredne nekretnine, koje je od decembra 2023. godine prodavao na Floridi za nešto više od 3,1 milion dolara.

Na listi za prodaju bila je nekretnina u Pompano Biču procenjana na 950.000 dolara, ali i još dve za koje je tražio više od milion dolara - u Fort Loderdejlu (1.142.000) i Danija Biču (1.075.000). Zašto je IT stručnjak iz Beograda povukao sa tržišta ove nekretnine, nije poznato. Ali, krajem prošle godine, David je prodao nekretnine vredne 4,11 miliona dolara.

Ana Kneževič
Ana Kneževičfoto: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE

Cela Španija je tragala za Anom Knežević

Ana Knežević nestala je 2. februara u Madridu, iz stana koji je iznajmila u decembru 2023, kada je sa Floride došla u špansku prestonicu. U veče nestanka, samo pola sata pre nego što je završila razgovor sa prijateljicom, ispred luksuzne zgrade u kojoj je živela snimljena je nepoznata osoba. Taj motorista je na ulazu u zgradu crnim sprejom obojio sigurnosne kamere, čime je sprečio snimanje budućih dešavanja u zgradi.

Ana Knežević
foto: Printscreen/ NewsNAtion/Printscreen

Istragu o nestanku vode američki FBI i španska Nacionalna policija.

Ana i David Knežević živeli su na Floridi i stvorili su pravu imperiju. Imali su uspešnu IT kompaniju, a njihovi godišnji prihodi merili su se milionima dolara. U vlasništvu supružnika bile su i brojne nekretnine na Floridi. Njih dvoje su bili u braku punih 13 godina, ali su ušli u brakorazvodnu parnicu, zbog čega je Ana i otišla na Iberijsko poluostrvo.

Ljudi bliski Ani svedočili su da je tražila da raspodela imovine bude pravična jer su imali zajedničku firmu. Navodno, David nije hteo da pristane na to, već je želeo da Ani prepusti 25 odsto imovine.

Bonus video:

01:55

PRIJATELJI DOBILI GLASOVNE PORUKE OD KIDNAPOVANE ANE KNEŽEVIĆ? Sagovornici bez dileme: Oteta je u drugoj državi, to je problem!

(Espreso / 24sedam/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.